Jaga lugu:

MicroLink müüs tütarfirma ameeriklastele

?Amphenol Corporation on olnud MicroLinki partner juba kolm ja pool aastat,? sõnas ASi MicroLink turundusjuht Antti Aasmaa eile. ?MicroLink Elektroonika nimetatakse ümber Amphenol Eestiks ja firma jätkab oma tegevust Eestis.?

Kaableid tootvas MicroLink Elektroonika tehases töötab üle 300 inimese ehk üks kolmandik kontserni töötajatest. Aasmaa sõnul oli esialgsetel andmeil MicroLink Elektroonika 30. juunil lõppenud majandusaasta käive ligi 18 miljonit krooni ning ettevõte teenis 600 000 krooni kasumit.

ASi MicroLink juhatuse esimees Allan Martinson ütles, et MicroLink Elektroonika omaniku vahetus võimaldab MicroLinkil paremini fokuseerida oma tegevust firma põhilistel tegevusaladel ? IT-lahendused ja internetiteenused.

MicroLinkil on üle 20 firma Eestis, Leedus ja Lätis. MicroLinki konsolideeritud käive mais oli 63,6 miljonit krooni. 1999. aasta juulis alanud finantsaasta üheteistkümne kuu kogukäive oli 659 miljonit krooni.

Autor: ÄP

Jaga lugu:
Hetkel kuum Äripäevas