• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Võru maavanema kandidaat võib selguda täna

  Rahandusminister Siim Kallas avaldas reedel lootust, et koalitsiooninõukogu suudab täna Võru maavanema asjus kokkuleppele jõuda ning kandidaadi kinnitada, vaatamata sellele et erimeelsused Reformierakonna ja Mõõdukate vahel pole kadunud, kirjutab Võrumaa Teataja.

  Reformierakonna poliitikud, kes soovivad maavanemana näha Võrumaa Kutsehariduskeskuse direktorit Mait Klaassenit, pole leidnud koalitsioonikaaslaste Mõõdukatega kompromissi. Mõõdukad pakuvad maavanemaks Laheda vallavanemat Sirje Tobrelutsu.
  Minister Kallas tunnistas reedel Rõuges, et kokkuleppe saavutamine esmaspäeval pole garanteeritud.
  Meelis Atonen, koalitsiooninõukogu liige, kinnitas, et Sirje Tobreluts on Reformierakonnale vastuvõetamatu, sest Põlvamaalt tulnuna ei tunne ta kohalikke probleeme. Tobrelutsu vastu on ka enamik Võrumaa omavalitsusjuhte, kes soovivad maavanemaks Klaassenit.
  Atoneni arvamuse kohaselt võib Reformierakond mingil hetkel olla valmis 'jesuiitlikuks sammuks' ning nõustub Tobrelutsu esitamisega esimesse kooskõlasturingi, kus vallajuhid ta tagasi lükkavad. Seda eeldusel, et teises voorus esitatakse Klaassen.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.