Inno Tähismaa • 26. oktoober 2000 kell 11:46

Printalli juht: Äripäeva minek pole suur probleem

Äripäeva trükkimise minek Tartu Kroonpressi pole Tallinnas asuva Printalli trükikojale suur hoop, ütles AS Printalli peadirektor Hanno Barkala.

?Valetan, kui ütlen, et see on väike hoop. Aga me paneme vapralt edasi,? kommenteeris barkala sündmuste käiku.

Barkala sõnul läks Äripäeva trükk Kroonpressi, kuna Printallil oli kvaliteedi probleeme seoses uue masina käikuandmisega. Nüüd on probleeme vähem. ?Aga eks seal oli muid põhjusi ka,? viitas ta põhjustele, mida ta väitis mitte teadvat.

Barkala sõnul jääb Printall Äripäevast ilma 1. jaanuarist.

Printallis trükitakse ajalehtedest Eesti Päevalehte, Eesti Ekspressi, kõiki venekeelseid lehti peale Den za Dnjomi ning Linnalehte. Kroonpress trükib suurt osa kohalikest lehtedest, SL Õhtulehte ja Postimeest.

Barkala prognoosis Printalli selle aasta käibeks 160 mln krooni, kasumiprognoosi ei soovinud ta avaldada. Ta ei kinnitanud ega lükanud ümber 5 mln kroonist kasumiprognoosi. ?Kasum igal juhul tuleb,? kinnitas ta.

Hetkel kuum