• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Divec eitab seotust enda loodud firmaga

  Eelmisel suvel korraldas majanduspolitsei läbiotsimise riiulifirmasid müüva Diveci peakorteris Tallinnas Jõe tänaval ja viis kaasa 135 kasti dokumentidega ja neli arvutit.
  Nädala alguses jättis Võru maakohus jõusse maksuameti 0,2 miljoni kroonise nõude ASi Puhastusimport vastu, kes maksis 1998. aasta detsembris OÜ-le Alfainvest viimase esitatud kahe arve alusel kokku 420 000 krooni, millele lisandus käibemaks. Raha läks justkui Baltimaades ja Venemaal korraldatud turu-uuringute tegemiseks. Diveci konsultant Priiten Tamm ütles eilses Äripäevas, et Divec ei ole kunagi müünud ega teenindanud OÜd Alfainvest. Tema sõnul on Diveci seostamine koos Alfainvesti väidetava seaduserikkumisega varjatud laim, sest võetuse aktis pole mainitud Alfainvesti. ?Seetõttu on selge, et nimetatud dokumente pole Divecist kunagi leitud,? ütles Tamm.
  Samas on OÜna Dreiv Grupp aasta alguses ümber registreeritud Diveci esindajad saatnud mitmeid kirju nii maksuametile kui ka Tallinna politseprefektuuri majanduskuritegude talitusele, milles firma nõuab tagasi lisaks 45 firma raamatupidamisdokumentidele ka OÜ Alfainvest omi.
  ?Me oleme saanud päris mitu kirja Diveci esindajatelt, kus nad tahavad tagasi saada Alfainvestiga seotud dokumente,? ütles Tallinna politseiprefektuuri vaneminspektor. ?Sarnaseid kirju on saanud ka maksuamet ning seetõttu ei saa ma aru nende väitest, et firma pole seotud Alfainvestiga.?
  1998. aasta lõpust 1999. aasta alguseni tegid 15 firmat Alfainvesti ja Novecento kaudu rahaülekandeid Küprosele.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.