• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Armeehoonet remontiv firma jättis ümbrikupalgagi maksmata

  Tapal kaitseväe tulevase tuletõrjedepoo seinu võõbanud ning teistel remonditöödel rassinud ehitajad pole oma vaeva eest saanud sentigi tasu, sest alguses ümbrikupalka lubanud firma näitas hiljem tööraha küsijaile lihtsalt ust, kirjutab Postimees.

  Pärast maakonnalehest Virumaa Teataja loetud kuulutust kaitseväe keskladude hoone remonditöödele maalriks läinud Rita Vahterile ei maininud töid teostanud AS Renover Ehituse töödejuhataja seadusekohase tööettevõtulepingu sõlmimisest poolt sõnagi.
  Töölistele ainult eesnime pidi Aimurina tuntud töödejuhatajale lisaks objekti inspekteerinud projektijuht Hannes (ka tema perekonnanimest polnud töölistel aimugi) lubas küll lepingud kiiresti ära vormistada, kuid vajalikke pabereid ei kirjutatud alla ei Vahteri ega teiste töölistega.
  'Mõni targem üle Eesti kokku sõitnud inimestest läks kohe ära nähes, et siit ei saa lepingut ega raha,' meenutas Vahter. Kokku võis tema hinnangul tuletõrjedepoo rajamisega ametis olla ligi paarkümmend töölist.
  Palgapäevaks nimetatud 23. novembril ei ilmunud tulevase tuletõrjedepoo juurde ühtegi maksumaksjalt remonditööde eest ligi 2 miljonit krooni teeniva Renover Ehituse esindajat.
  Tallinna ja Harjumaa töökaitseinspektsiooni ametnikele on Renover Ehitus hästi tuntud firma, sest aastate jooksul on nad ettevõttele teinud hulga ettekirjutisi, määranud trahve ning kuulnud kaebusi rahata jäänud töölistelt.
  Inspektsiooni juhataja asetäitja Eve Hinno sõnul on Renover Ehitus laialt tuntud töötajate jõhkra kohtlemise tõttu, kuid tema alluvad on võimetud midagi ette võtma.
  Suvel vähempakkumisega tuletõrjedepoo remontimisõiguse endale saanud Renover Ehituse tausta kaitseministeerium ei kontrollinud, nentis ministeeriumi avalike suhete osakonna ülem Madis Mikko.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Coopi äripanganduse juht: kiire kohanemisvõime aitab Eesti ettevõtjatel “täiusliku tormi” üle elada
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Tänavu esimeses kvartalis Eesti ja Euroopa majandust tabanud niinnimetatud täiuslik torm tõi kaasa korraliku ehmatuse. Samas näitavad kõik praegused märgid, et Eesti ettevõtjad on kiired kohanejad ning ka seekordse kriisi mõju jääb kardetust tagasihoidlikumaks, kirjutab Coop Panga äripanganduse juht Arko Kurtmann.
Strateegid: aktsiate langus ei lõppe enne Föderaalreservi sekkumist
USA aktsiaturgude langus kestab seni, kuni Föderaalreserv oma rahapoliitikas uuesti kannapöörde teeb, ütlesid Goldman Sachsi ja Bank of America strateegid, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturgude langus kestab seni, kuni Föderaalreserv oma rahapoliitikas uuesti kannapöörde teeb, ütlesid Goldman Sachsi ja Bank of America strateegid, vahendab Bloomberg.
Pea püsti, see on normaalne kriisiaeg
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Kobarkriiside raskuse all optimismi säilitamine on võimalik ja annab tugeva efekti, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Akzo Nobel Baltics 35. Kuidas väikesest värvitehasest sai globaalne ettevõte
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Rahvusvahelise keemiakontserni AkzoNobel Sadolini värvid, puidukaitsevahend Pinotex ja metallikaitsevärv Hammerite on Eesti turul juba aastaid tuntud kaubamärgid. 35 tegevusaasta jooksul on ettevõte Eestis arenenud ja kasvanud ning saanud osaks globaalsest kontsernist, mille eesmärk on olla maailma kõige rohelisem keemiatööstus.
Kohvimasina arve kooskõlastanud asekantsler sai aparaadist teada lehte lugedes
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.
"Ma olen sellest kohvimasina soetamisest ainult lehest lugenud, töö juures ma seda ei teanud," lausub endine asekantsler Indrek Reimand kurikuulsa kohvimasina ostu kohta. Ometi näitab prokurör tunnistajale tõendit, mille alusel kooskõlastas arve just tema. Reimand kinnitas aga ka veelgi kurikuulsama USA reisi kulud.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.