Väljapressimist ei saatnud edu

31. jaanuar 2001, 00:00

Edelaraudtee teatas eile, et on nõus riigi pakutava 60 miljoni krooni suuruse dotatsiooniga ning et varem ähvardatud liinide sulgemist kavas ei ole. Mäletatavasti nõudis Edelaraudtee endale riigilt 140 miljonit krooni ja ähvardas raha mitte saamise korral osa rongiliine sulgeda. Pärast ultimaatumit vahetati aga Edelaraudtee tegevjuhtkond Isamaaliidu-meelsemate meestega ning ettevõte loobus lisaraha nõudmisest. Oli väga hea, et minister Toivo Jürgenson ei astunud libedale teele ning ei andnud Edelaraudtee ultimaatumile järele, sest kindlasti oleks kohe tuldud välja uute ultimaatumitega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing