Laar eelistab Kelamit Tulvistele

27. märts 2001, 14:27

Peaminister Mart Laar teatas täna ajakirjaniku küsimusele vastates, et Isamaaliidu presidendikandidaatide seas kuulub tema toetus Tunne Kelamile, teatab Päevaleht Online. Laar lisas siiski, et tal on väga hea meel, et erakonna seest on esile kerkinud niivõrd tugev kandidaat nagu professor Peeter Tulviste. Isamaaliidu kaks peamist presidendikandidaati moodustavad Laari sõnul väga tugeva dueti ning tal on kahju, et Eestis pole asepresidendi ametit.

Isamaaliit valib oma presidendikandidaadi 14. aprillil toimuval suurkogul. Laar kinnitas täna, et Isamaaliidus ei hakka toimuma selliseid mänge nagu Keskerakonnas, kus erakonnasisestest valimistest väljus ootamatult võitjana Peeter Kreitzberg.

Hääletamine on Isamaaliidu suurkogul salajane.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing