• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Info ja laenud väikeettevõtete arenguks

  Et anda infot väike- ja keskettevõtetele hetkel pakutavatest toetustest ja laenudest, avaldame käesolevas rubriigis Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuse (EAS) agentuuride, Eesti Väikeettevõtluse Assotsiatsiooni ning Euroopa Liidu ja EBRD finantseerimisprojekti võimalused ja tingimused. Kindlasti ei ole nemad ainukesed, kelle poole alustajatel või juba tegutsevatel väikeettevõtjatel tasub pöörduda.
  EASi suhtekorraldusjuhi Aili Ohlau sõnul kasutatakse agentuuridest kõige enam Regionaalarengu Agentuuri teenuseid, sest nende koosseisu kuuluvad ettevõtluskeskused. Kuigi raha jagamise ülesanne on agentuuril, tuleb toetuse saamise soovijatel taotlus esitada kindlasti oma piirkonna ettevõtluskeskusesse.
  Euroopa Liidu ja EBRD väikeettevõtetele suunatud finatseerimisprojekti vahendab Sampo Pank. Laenu ega liisingu protsenti ei ole märgitud, kuna EBRD Estonia SME Finance Facility esindaja Caroline Bright?I sõnul mõlema intressimäära otsustab Sampo Pank iga projekti puhul individuaalselt. ?Nagu teiste pankadegi puhul, sõltub see projekti riskist ning laenusaajast.?
  Eesti Väikeettevõtluse Assotsiatsioonist saavad abi eelkõige oma liikmed. Samas tasub mõnetuhandekroonine aastamaks end kiiresti. EVEA juhataja Teet Kursi sõnul on nii mõnegi tõsiselt raha lugeva väikeettevõtja arvutused näidanud, et liikmeksolek annab aasta lõpuks ettevõttele tuhandekroonise või suuremagi võidu.
  Käesolev Gaselli rubriik on viimane sellel hooajal. Rubriik alustab taas pärast järjekordse Gaselli TOPi ilmumist, pärast 17. jaanuari 2002.
  Järgmises Gaselli TOPis selgitame välja Eesti kiiresti arenevad ettevõtted ajavahemikul 1998-2000 ning seejärel avaldame rubriigis kõige edukamate portreelood. Andmaks eeskuju teistelegi ettevõtjatele, otsime nö edulugudes vastust küsimusele, kuidas ettevõte saavutas kiire arengu.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA börsinädala lõpetas tehnoloogiaaktsiate müügilaine
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Täna langesid kõik suuremad USA aktsiaindeksid, enim tehnoloogiaaktsiate liikumisi kajastav Nasdaqi liitindeks.
Tahe Outdoors suurendas kahjumit
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
Spordivarustuse tootja Tahe Outdoors kasvatas läinud aastal küll käivet, ent samas paisus ka kahjum.
20 aastat Elisat juhtinud Sami Seppänen lahkub ametist Lisatud Seppäneni kommentaar!
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.
Elisa Eesti AS tegevjuhi ja juhatuse esimehena alustas 1. detsembril 2021 Andrus Hiiepuu. Teatepulga andis Hiiepuule üle Sami Seppänen, kes on Elisat juhtinud üle 20 aasta.