Mart Stöör • 28. september 2001 kell 14:29

Lugupeetud Äripäeva veebiväljaande lugeja!

Tuletame Teile meelde, et alates 1. oktoobrist pääseb Äripäeva veebilehekülge www.aripaev.ee lugema vaid ajalehe tellija, kes registreerib end kliendikoodi alusel. Äripäeva tellija saab Äripäeva võrguväljaannet lugeda tasuta.

Kõigile Äripäeva tellijatele oleme saatnud kliendikoodi, mille abil saab endale luua vastavalt tellitud Äripäeva eksemplaride arvule sama palju kasutajanimesid ja salasõnu. Samal ajahetkel on võimalik sama salasõna ja kasutajanimega Äripäeva veebiväljaannet lugeda vaid ühest arvutist.

Juhul kui Te olete Äripäeva tellija, aga pole saanud kätte oma kliendikoodi, siis palun saatke e-kiri oma nime ja aadressiga register@aripaev.ee.

Kui Te ei ole Äripäeva tellija, aga soovite jätkata veebiväljaande lugemist, peate tellima Äripäeva. Näiteks maksab otsekorraldusega Äripäeva tellimine 110 krooni kuus. Täpsem info ja tellimine internetipoes: pood.aripaev.ee või telefonil 667 0100.

Parimate soovidega,

Äripäeva veebitoimetus

Hetkel kuum