Telfer Grupp analüüsib iga kütusepartiid

Aili Kukumägi 03. oktoober 2001, 00:00

Kütuse jaemüüjatest klientidele pakub Telfer Grupp labori teenuseid. Iga kütusepartii kohta tehakse oma laboris analüüs, mõõdetakse näiteks oktaanarvu, erikaalu ja diislikütuse puhul ka väävlisisaldust.

Laborisse on neli aastat tagasi asutatud ettevõte investeerinud ligikaudu ühe miljoni krooni. Kuigi selle ülalpidamiskulusid ei saa nimetada märkimisväärseks, puudub teistel kütuse hulgimüüjatel Telfer Grupi tegevdirektor Mihkel Miilpalu arvates oma labor sel põhjusel, et korraliku väljaõppega tööjõudu on laborisse raske leida.

Naftasaadusi importiva Telfer Grupi tegevdirektor on veendunud, et pankade abita ettevõte edu poleks saavutanud.

Ettevõtte omakapital võib küll suur olla, kuid kütuse hulgi sisseostmise puhul tekiks pankade abita finantsides vaakum. Mihkel Miilpalu viitab Hansapanga ja Ühispanga liisingutele ja faktooringule, mida aktiivselt kasutatakse.

16 töötajaga kaubandusettevõtte müügiga tegelevad peamiselt tegevdirektor Mihkel Miilpalu ning omanik Viktor Kljain. ?Meie firma edu põhineb klientide usaldusel,? on Miilpalu veendunud.

Telfer Grupil on kaks tanklat, Rakveres ja Kadrinas. Naftasaadusi tuuakse vagunitega peamiselt Venemaalt, aga ka Lätist.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:09
    Otsi:

    Ava täpsem otsing