• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Microsoft aitab litsentsikalkulaatoriga

  Ka Microsofti enda töötajad tunnistavad, et uus litsentsipoliitika on keeruline nagu raketiteadus ja lihtsalt lahti seletada on selle põhimõtet keeruline. Selleks, et siiski oma firma litsentside, versiooniuuenduste ja tarkvarale tehtavate kulutuste üle arvet pidada, on Microsofti kodulehel avatud eOpen litsentsikalkulaator. See nõuab omale kasutajakonto ehk nn. virtuaalse passi loomist, salasõnaga saab sisse oma loodud kasutajaprofiili. Seal on võimalik lisada litsentsilepinguid, neid korrastada ja tellida teateid vajalike versiooniuuenduste või litsentsivärskenduste kohta. Oma lepingute nimekirja on vaja sisestada autoriseerimisnumber, litsentsi number ja vajadusel ka kommentaar (näiteks mis osakonnas see litsents kasutusel on). Tarkvarakindlustus, mis tõenäoliselt makseid peaks arvutama, selle loo kirjutamise ajal Microsofti veebis tööle ei hakanud, andes veateate.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheelektrifirma uuendas börsiga tõotusi
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni börsile tulekuks on üliviljaka pinnase ette valmistanud nii pensionireform kui elektri kõrge hind, aga kas sellele langev tera on kasvujõuline, see alles hakkab selguma, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Pangaaktsiad ei suutnud Balti börsiindeksit tõusule viia
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Täna taas plussis kaubelnud pangaaktsiate hoost jäi väheks, et kogu Balti börs tõusule viia.
Raadiohommikus: Enefiti börsidebüüt, krüptovarad ja mure hariduse pärast
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Nädala viimases hommikuprogrammis on fookus paljulubavatel investeerimisideedel ja Eesti haridussüsteemi tulevikul.
Eesti majaehituse pärandihoidja: aastas jõuan teha kuni 15 palkmaja
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.
Eesti traditsioonilise ehituse hoidmise eripreemia pälvis tänavusel aasta tehasemaja konkursil Võrumaal Vastseliinas asuvas firmas Vipson Projekt käsitööna valminud palkmaja.