Schenker teenindab Salt Lake City taliolümpiat

29. oktoober 2001, 13:16

Eesti Olümpiakomitee president Tiit Nuudi ja AS Schenker tegevdirektor Meelis Arumeel allkirjastasid täna koostöölepingu, mille kohaselt AS Schenker on Eesti Olümpiakomitee ametlik logistikapartner 2002. aasta Salt Lake City taliolümpiamängudel.

Taliolümpiamängude transpordi ja logistiliste tegevustega seotud ettevalmistööd on juba käimas. Schenker kontsern koordineerib olümpiamängudel osaleva ligi 80 rahvusliku olümpiakomitee, 9000 pressitöötaja ja olümpiamängude korralduskomitee vajadustega seotud tollimis-, transpordi- jt logistilisi toiminguid.

Schenkeri ülemaailmsele logistika- ja transpordiorganisatsioonile anti olümpiamängude ametliku logistikapartneri staatus kolmandat korda. Varem on Schenker olnud Müncheni ja Sydney olümpiamängude logistikapartner. Arvestades Salt Lake City ülirangeid turvanõudeid on ülesanne ettevõttele erakordselt vastutusrikas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing