• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Algab aktsiamäng Noor Pensionär

  LHV, Äripäev, ja Delfi korraldavad 100 auhinna aktsiamängu Noor Pensionär eesmärgiga võimaldada algajal investoril õppida investeerimist aktsiatesse.

  100 auhinna aktsiamäng ?Noor Pensionär? algab 12.novembril ning kestab 20. detsembrini internetiaadressil noorpensionar.aripaev.ee. Mäng kujutab päris elu, kus iga börsipäev võrdub eluaastaga, mil mängija kontole laekub 5 000 krooni, mida pensionipõlveks investeerida.
  LHV partner Rain Lõhmus usub, et aktsiamäng on hea võimalus investeerimist harjutada. ?Kuigi 2001.aasta on olnud raske, on aktsiate pikaajaline tootlus oluliselt kõrgem kui hoiustel ja võlakirjadel. Ajalugu näitab, et pöörded aktsiaturul on olnud kõige ootamatumatel momentidel. Aktsiamäng aitabki inimesel uuesti aktsiaturule tulla, ? ütles Lõhmus.
  Äripäeva analüütiku Romet Kreeki sõnul õpivad mängus osalejad ka portfelli koostamise põhialuseid nagu hajutamine eri geograafiliste piirkondade ja valdkondade vahel. ?Aktsiamängus osalejatel on võimalik investeerida nii NYSE, Nasdaq ja Amex börsidel noteeritud aktsiatesse kui ka TVB kolme juhtaktsiasse, ? sõnas Kreek.
  Aktsiamängu ?Noor Pensionär? osavõtutasu on 100 krooni portfellilt. Mängus on kokku 100 auhinda: pihuarvuti, MP3 mängijad ning investeerimisalased raamatud.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Andrus Tamm: Narvas aitaksid luua töökohti ainult heanaaberlikud suhted
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Ühe konsultatsioonifirma hinnangul tõi Nord Stream 2 projekt Soome ligikaudu 600 töökohta ja 413 miljoni euro jagu majanduslikku kasu. Kas te kujutate ette, kuidas oleks Ida-Virumaale ja Eestile tervikuna mõjunud selline rahasüst, küsib Keskerakonna Narva nimekirjas kandideeriv Andrus Tamm vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Saunumi kahjum süvenes Ettevõte laieneb aga jõudsalt
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Saunum suutis esimesel poolaastal käibe seitsmekordistada, aga puhaskahjum süvenes agressiivse turunduse tõttu, selgub börsiteatest.
Raadiohommikus: ärikinnisvara trendidest ja IT-sektori tööjõuprobleemidest
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
US Real Estate'i juhatuse esimehe Aavo Kokaga räägime ärikinnisvara trendidest ja sellest, kui oluline roll on COVIDiga võitluses ruumide ventilatsioonil.
Sõõrumaa vaidlushimulisest Oliver Kruudast: nimetan seda sadomasoks
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.
Urmas Sõõrumaa väldiks lõputuid vaidlusi, millesse on ennast mässinud temaga olümpiakomiteesse kuuluv, kohtutäiturite eest pakku läinud endine suurärimees Oliver Kruuda. Mida ta olukorrast arvab, rääkis Sõõrumaa väljaandele Gentleman.