• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dow Jonesi tööstuslik keskmine väga lähedal 10 000 punktile

  Dow Jonesi tööstuslik keskmine on jõudnud väga lähedale psühholoogiliselt tähtsa 10 000 punkti tasemele, kus võib toimuda suurem kasumivõtmine.

  Eile tõusis indeks 1,11% võrra 9976,46 punktile, mis oli ka päeva tipptasemeks. Dow jonesi tööstuslik keskmine on tõusnud enam kui 21% võrra üle kolme aasta madalamast tasemest, mida defineeritakse kui härjaturu ehk tõusva turu territooriumile jõudmist.
  Nasdaq <GR#US.^IXIC> tõusis eile 1,89% võrra 1934,42 punktile, alates 11. septembrist on indeks tõusnud enam kui 35% võrra. Laiem S P 500 indeks <GR#US.^SPC>
  tõusis eile 1,09% võrra 1151,06 punktile.
  Tõusvad aktsiad edestasid langejaid NYSEl suhtega 19 : 11 ja Nasdaqil 11 : 7. Kauplemine börsidel oli aktiivne, ligi 1,3 miljardit aktsiat vahetas omaniku NYSEl ja 1,9 miljardit Nasdaqil.
  Aktsiaturule mõjus reedel hästi lootus sõja peatsest lõpust.
  Üle ootuste hea kasuminumber (kasv +24%) USA suuruselt teiselt kodusisustus jaekaubandusettevõttelt Lowe?s Cos. Inc. põhjustas optimismi, et USA majandus on paremuse poole pöördumise äärel. Lowe aktsia <GR#US.LOW> tõusis 6,82% võrra 43,10 dollarile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Triinu Järviste: kas Eesti haiglaid tohib piiramatult rahastada?
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
Euroopa Komisjon analüüsis hiljuti tehtud otsuses Eesti tervishoiusüsteemi rahastusmudelit ning andis hinnangu sellele, kas riik tohib haiglavõrgu arengukavas olevaid haiglaid erahaiglatele eelistada. Selle üle, mida riik ja omavalitsused komisjoni juhistest järeldama peaks ja kas erahaiglad peavad tõesti HVA haiglatele antud igasugust toetust pika näoga kõrvalt vaatama, arutleb advokaadibüroo TGS Baltic konkurentsiõiguse vandeadvokaat Triinu Järviste.
USA peamised indeksid punased
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
USA peamised indeksid lõpetasid reede tehnoloogiasektori vedamisel punases, samalajal kui investorite meelsust mõjutavad potensiaalne ettevõtete maksutõus ja eelseisev FEDi kohtumine, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: kaua tants kinnisvaraturul ja pinged tööturul veel kestavad?
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Äripäeva raadio esmaspäevases hommikuprogrammis lahatakse kinnisvaraturu huvitavamaid arenguid, otsitakse lahendusi tööjõu nappusele ning arutletakse, miks naistele head tootlust börsidel ei andestata.
Andmekaitsele läbi sõrmede vaatamine maksab miljoneid
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.
Korras andmekaitse ettevõtte sees tagab paremad partnerlussuhted ning tugevama positsiooni läbirääkimistelaua taga, samas kui probleemid võivad isegi tükk aega pärast nende likvideerimist tähendada mitme miljoni euro suurust trahvi.