14. mai 2002 kell 8:01

Tallinn muutis päevapealt EMT aadressi, EMT arvutab kulu kokku

EMT sai eile õhtul Tallinna linnavalitsusest teada, et nende aadress on muutunud, ettevõte moodustas töögrupi vajalike muudatuste selgitamiseks.

Eile õhtul sai EMT Tallinna Linnavalitsuse korralduse tänavanimede muutmisest Lasnamäe piirkonnas, millega muutus ASi EMT senine aadress Lasnamäe 64 uueks aadressiks Valge 16. Muutus jõustus korralduse vastuvõtmise hetkest mai alguses.

EMT avalike suhete juht Kaja Pino ütles Äripäevale, et probleem on suhteliselt tülikas ja toob kaasa nii raha- kui ajakulu. 'Peame ju muutma ka kõiki tegevuslitsentse näiteks,' lisas Pino.

Pino teatel viib EMT vajalikud muudatused trükistel, blankettidel, visiitkaartidel, maja numbrisildil, äriregistri kandes, arve programmides, dokumentatsioonis ja mujal sisse niipea kui võimalik, kuid ilmselt mitte korraga.

Hetkel kuum