16. oktoober 2002 kell 8:25

Hansapank on saanud aastaga 100 000 uut otsekorralduslepingut

Hansapanga kliendid on sõlmitud enam kui 538 400 otsekorralduslepingut, vähem kui aastaga lisandus 100 000 uut lepingut.

Hansapanga arvelduste juhi Margit Petersoni kinnitusel on otsekorraldusega arve tasumine muutunud sedavõrd populaarseks, et see pürib juba hanza.netis tehtavate maksete arvuga samale tasemele. hanza.neti ning otse- ja püsikorraldusega tehakse täna kolmveerand kõigist eraklientide maksetest.

?Pea kõik olulisemad teenusepakkujad võimaldavad oma klientidel arvete tasumist otsekorraldusega?, ütles Margit Peterson.

Enam otsekorralduselepinguid on kliendid sõlminud telefoni-, elektri-, kaabellevi-, kindlustuse, ajakirjade ja ajalehtede tellimuste-, vee-, jäätmekäitluse- jm teenuste eest tasumiseks. Otsekorraldust kasutavate ettevõtete hulk on viimase aasta jooksul kahekordistunud, ulatudes oktoobrikuu alguses 300ni. ?Suurt aktiivsust on viimasel ajal üles näidanud korteri- ja elamuühistud. Otsekorralduse teel maksete laekumine sobib mistahes valdkonnas tegutsevale ettevõttele, kus on tegemist püsiteenuse osutamisega?, rääkis Peterson.

Hetkel kuum