• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sonera kasum tuli oodatust madalam

  Rootsi Telia liitumispartneri Soome Sonera eraldiste eelne ärikasum (EBITDA) kolmandas kvartalis oli 199 miljonit eurot (mullu samal ajal 183).

  Analüütikute kasumiprognoos oli SME Direkti järgi 203 miljonit eurot, vahendab Dagens Industri.
  Maksustamiseelne kasum oli 77 miljonit eurot (-352). Netokasum oli kolmandas kvartalis 47 miljonit eurot (-325). Kasum aktsia kohta oli 0,04 eurot (-0,35).
  Käive oli 551 miljonit eurot (549).
  Keskmine mobiiltelefoni kasutamine Sonera kliendi kohta kuus kasvas 3% 153 minutile (149), samas kui keskmine tulu abonendi kohta kahanes veidi 40,30 eurole (40,70). SMSide saatmine kasvas kvartalis 3%, keskmiselt 26,7 sõnumile. Mobiiliabonentide arv kasvas 19 206 võrra 2 472 552le.
  Mobile Communications Finland tulud kasvasid 2% 312 miljonile eurole ning
  eraldiste eelne ärikasum (EBITDA) kasvas 3 protsenti 162 miljonile eurole. Eelolevaks kvartaliks ennustab Sonera tulude kasvu aeglustumist, mis on tingitud uue tehnoloogiaga telefonide viibimisest, SMSide hinna alandamisest ning kasvavast konkurentsist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Rootsi suurpank lõpetab tegevuse Soomes ja Taanis
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Kaks aastat pärast Baltimaadest lahkumist lõpetab Rootsi üks suuremaid panku Handelsbanken tegevuse Soomes ja Taanis, teatades kavatsusest mõlemad filiaalid maha müüa.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Läti läheb lukku
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.
Läti valitsus avalikustas plaani, mille järgi kehtestatakse riigis ligikaudu kuuks ajaks ulatuslikud piirangud COVID-19 vastu võitlemiseks, vahendab Läti ringhääling.