Kadi Heinsalu • 7. november 2002 kell 8:18

Krediidipank langetas eluasemelaenu baasintressi 6,2 %ni

Krediidipank langetas eluasemelaenu baasintressi 7 protsendilt 6,2 protsendini.

Seni oli Eesti Krediidipangas pakutava eluasemelaenu intress alates 7 %st, millele lisandus riskimarginaal. Krediidipanga juhatuse otsusega on alates novembrikuust eluasemelaenu baasintress 6,2 %. Samasugune intress kehtib ka Noore pere ja Noore oma kodu laenu puhul.

Krediidipank andis selle aasta augustis laene 23,844 miljoni, septembris 40,553 miljoni ja oktoobris 35,793 miljoni krooni eest. Krediidipanga laenuportfelli mahuks kujunes 31. oktoobri seisuga 500,849 miljonit krooni, millega portfell ületas esmakordselt poole miljardi krooni piiri.

Panga laenuportfelli maht on aasta algusega võrreldes kasvanud 13,2 %.

Krediidipank on eraisikute ning väikese- ja keskmise suurusega ettevõtete teenindamisele orienteeritud universaalpank, mis on Eesti pangandusturu konkurentsis järjepidevalt püsinud üle kümne aasta. Krediidipanga aktsiakapital on 85,265 miljonit krooni.

Hetkel kuum