27. november 2003 kell 22:00

Hollywood versus BBC

Ronan Keating teatas, et on 10 aastat sellise albumi tegemisest unistanud. Põhitoeks on meeskond, kes äratas mõni aasta tagasi ellu Cheri ja Tina Turneri karjäärid. Kui tippartist vajab tantsumiksi, siis aitab Metro tiim ehk Paul Barry, Brian Rawling ja Mark Taylor. Abi saab ka ?pehme? roki ja ballaadide juures. Et Ronan kohati Enrique?na kõlab, tuleneb samade meeste tööst. Muidu on Iirimaa Koit Toome bryan-adamsilik stiil täiesti vastuvõetav. Puhas, ameerikalik ja ohutu meelelahutus.

The Beautiful South esindab aga traditsioonilist briti huumorit. Nende rahvalik pop oleks eestikeelsena väga populaarne. Laulud on üles ehitatud oma valemiga ja lühikesed meeldejäävad refräänid pole nende eriala. Mõistagi saavad nad kirjutamise ning plaadi tootmisega ise ja odavalt hakkama. Kumb lähenemine teile ka ei meeldiks, muusikalist suurelamust peate mujalt otsima.

Autor: Lennart Beat

Hetkel kuum