Silva Männik • 16. märts 2004 kell 8:58

Eesti õigusinfo jõuab veebi

Eesti Rahvusraamatukogu avab veebis Eesti õigusbibliograafia andmebaasi .

Andmebaas on mõeldud nii juristidele, õppejõududele ja üliõpilastele kui ka kõigile teistele õigushuvilistele ja kajastab kajastab alates 1991. aastast Eestis ilmunud õigusalast kirjandust, Eesti õigusteadlaste töid ja Eesti õigussüsteemi kohta välismaal ilmunud kirjutisi, sisaldades õigusalaste raamatute, ajakirja- ja kogumikuartiklite ning bakalaureuse-, magistri- ja doktoritööde andmeid.

Andmeid on ka trükiste kohta, mida Eesti raamatukogudes ei leidu. Seisuga märts 2004 sisaldab andmebaas enam kui 12 500 kirjet. 2005. aastal lisatakse kirjed aastate 1918-1940 kohta. Võimalik on kasutada lühi- või kompleksotsingut ning allika-, nime ja märksõnaloendit.

Hetkel kuum