Eesti suurimas presidendisviidis on 189 ruutmeetrit

19. aprill 2004, 14:43

Reval Hotel Olümpia avab täna 7 kalliskivisviiti, sealhulgas Eesti suurima, 189 ruutmeetrise üldpinnaga presidendisviidi.

Reval Hotel Olümpia 13. sviitide korruse renoveerimine läks maksma 10 miljonit krooni.
'Reval Hotel Olümpia sviitide korrus on unikaalne selle poolest, et kõik sviidid asuvad kompaktselt ühel korrusel ja moodustavad terviku,' rääkis Reval Hotel Olümpia tegevdirektor Kari Hiltunen. 'Seetõttu vastab korrus kõrgematele turvanõuetele ning sobib kõrgete külaliste vastuvõtuks.'

'Alates tänasest on Reval Hotels hotellidel presidendisviit kõigis kolme Balti riigi pealinnas - Tallinnas, Riias (Reval Hotel Ridzene) ja Vilniuses (Reval Hotel Lietuva),' rääkis Reval Hotelligrupi turundusjuht Merit Mägi.

Reval Hotel Olümpia presidendisviit on 189 ruutmeetriga Eesti suurim. Hotellitoa tavamaksumus on 13 300 krooni ööpäev. Hotellitoas on söögituba, puhketuba, kaks magamistuba, kaks vannituba, saun, mullivann, massaa?idu?? ja rõdu.
Seitsmest sviidist kaks on väiksemad, 48 ruutmeetrised juuniorsviidid. Ülejäänud sviidid on 70 m2 suurused.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing