30. september 2004 kell 8:11

Korteriühistute liit korraldab foorumi

Korteriühistute liit korraldab 7. oktoobril foorumi, et pöörata valitsuse tähelepanu ühistute probleemidele ja anda praktilist nõu ühistute juhtidele.

Eesti korteriühistute foorum jagab praktilisi nõuandeid ning viib kurssi riikliku elamumajanduspoliitikaga. Üheks iga-aastaste foorumite eesmärgiks on pöörata valitsuse tähelepanu ühistute probleemidele, teatas Eesti korteriühistute liit.

Selle sügise foorumi teemaks on korteriühistu majandamine. Räägitakse elumajade vananemisega seotud probleemidest, korterelamu remondi finantseerimise võimalustest, korteriühistu igapäevaelu puudutavast seadusandlusest ning autasustatakse parimaid korteriühistuid.

Tänavu toimub foorum seitsmendat korda.

Eesti korteriühistute liit kaitseb korteri-ja elamuühistute huve riigi tasandil, abistab ühistuid lahenduste leidmisel ja viib läbi koolitusi.

Hetkel kuum