• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Seesam hüvitas 16,3 miljoni krooni eest kahjusid.

  Selle aasta novembris hüvitas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse AS kahjusid kogu-summas 16,3 miljonit krooni.

  Kõige rohkem hüvitas Seesam novembris sõidukikahjusid: vabatahtliku sõidukindlustuse omanikele üle 11 miljonit krooni ja liikluskindlustuse klientidele ligi 3 miljonit krooni.
  Järgnesid varakindlustuse hüvitised 5,6 miljoni krooniga.
  Novembris registreeris Seesam üle 1200 uue kahjujuhtumi. Sealhulgas registreeriti kolm varakindlustuse juhtumit, mis on seotud novembri keskel aset leidnud tormiga.
  Käesoleval aasta üheteistkümne kuuga on Seesam hüvitanud kahjusid 210 miljoni krooni ulatuses ehk 42,5% rohkem kui möödunud aastal sama aja jooksul.
  Kindlustusmakseid kogus Seesam novembris 43,4 miljonit krooni. Kuu maksetest kuni 33 miljonit laekus sõidukikindlustusest, millest vabatahtlikust sõidukikindlustusest 26,5 miljonit ja liikluskindlustusest 6,5 miljonit. Varakindlustuse makseid kogunes 6,4 miljonit krooni.
  Kokku on Seesam aasta algusest kogunud preemiaid 415 miljonit krooni ? kasv võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on üle 35%.
  Sõidukitega seotud liikide osa kogu preemiate mahust novembris moodustas ligi 80%. Kindlustusmakseid on kogutud kõige rohkem vabatahtlikus sõidukikindlustuses. Järgnesid preemiad varakindlustuses ning liikluskindlustuses.
  Finantsinspektsiooni statistika põhjal moodustas Seesam Rahvusvaheline Kindlustuse ASi turuosa aasta kümne kuu kokkuvõttes 16,5%, millega Seesam asetseb Eestis tegutsevate seltside seas kolmandal positsioonil.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.