ETV käivitab ööpäevaringse uudisteagentuuri

Gert D. Hankewitz 02. jaanuar 2006, 16:32

Eesti Televisioon käivitab 9. jaanuaril uudisteagentuuri ETV24, mille esmärgiks on inimeste ööpäevaringne informeerimine.

ETV24 vahendab ööpäevaringselt uudiseid korraliku taustainformatsiooniga. 'ETV24 järgibki selles teiste Euroopa avalik-õiguslike ringhäälingute eeskuju, andes infot olulistest sündmustest Eestis ja välismaal nii tele-eetris kui veebipõhiselt, tuginedes seejuures uudiste ajakirjanduse rahvusvaheliselt tunnustatud põhimõtetele ja seades esmatähtsaks uudiste usaldusväärsuse,' märkis ETV24 peatoimetaja Ott Ummelas.

ETV24 on 3 väljundit, tekstitelevisioon, uudisteportaal www.etv24.ee ja programmivälistel aegadel televisioonis edastatav elektrooniline uudistevoog.

'Toimetuse 9 ajakirjanikku omavad laia kogemustepagasit mitmest valdkonnast, mis aitab neil kiirelt eraldada uudisterad sõkaldest. Lisaks kasutab ETV24 toimetus koostöös kogu ETV loomingulise meeskonnaga tervet ETV uudiste tootmise potentsiaali,' lisas Ummelas.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing