Opositsionääride lastejonn

Raimo Ülavere 30. jaanuar 2006, 00:00

Eelmisel nädalal kirjutas Postimees, kuidas opositsioon on Riigikogus kuulutanud majandusminister Edgar Savisaarele boikoti, mis seisneb selles, et temalt ei küsita infotunnis küsimusi. Savisaar oli infotunni ajal sunnitud küsimustele vastamise asemel hoopis puhvetis keha kinnitama. Tõesti valus vasakhaak opositsioonilt, ajas Savisaare lausa sööma!

Mäletan, et kui ma olin umbes 3-4aastane, teatasin ma isa käeotsas rippudes terve tee lasteaeda valjuhäälselt, et "ma ei taha lasteaeda minna!". Kahjuks käis isa jõud minust toona üle ja varsti olingi toreda kasvatajatädi valvsa silma all maailmatumat liivaauku kaevamas. Ent kallid opositsionäärid Riigikogus, suured täiskasvanud inimesed, te ei pea ju tööle minema ja veel enam, seal ka tööd tegema, kui te ei taha! Jah, siiski üks asi veel: olge head, andke sellest siis ka avalikult enne 2007. a valimisi teada.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 15:44
    Otsi:

    Ava täpsem otsing