Sampo panga ost annab pääsu Balti turule

09. november 2006, 10:14

Sampo panga ost annab Danske Bankile
juurdepääsu kiirelt kasvavale Balti turule, ütles Danske Banki
finantsdirektor.

"Ost sobib perfektselt meie strateegiaga, mis keskendub jaepankadele Põhjalas. See täidab augu Soomes ja annab meile juurdepääsu kiirelt kasvavatele Balti turgudele," kommenteeris finantsdirektor Tonny Thierry Andersen Taani uudistekanalitele.

Pärast Iiri pankade ostu 2005. aastal on Danske Bank hakanud ringi vaatama, kust leida atraktiivseid turge, mis tagavad hea kasumi. "Selline turg on Soome, kus me varem olime nõrgalt esindatud. Turg on atraktiivne ja kiire majanduskasvuga. Samuti on Sampo pank kanda kinnitanud Balti turul," ütles Tonny Thierry Andersen.

Kauba peale saab Taani pank sillapea Venemaa turul. Soomlased ostsid hiljuti Peterburis Industry and Finance Banki, mis teenindab peamiselt Venemaal tegutsevaid suuri Soome firmakliente.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. November 2006, 10:14
Otsi:

Ava täpsem otsing