Ansip: Me läheme valimisi võitma

Mariliis Pinn 18. november 2006, 20:51

Täna toimunud Reformierakonna laiendatud
volikogul kinnitati erakonna esimehe Andrus Ansipi kandideerimine 2007. aasta
riigikogu valimistel Harju- ja Raplamaa valimispiirkonnas. Samuti olid arutuse
all erakonna programmilised seisukohad.

Peaminister Ansip kinnitas, et Reformierakond soovib jätkata Eesti majandusedu ja viia järgmise 15 aasta jooksul Eesti viie Euroopa kõige jõukama riigi hulka.

„On teatud asjad, mille eest ainsana Eestis seisnud RE ja ilmselt jääb see nii ka tulevikus,” ütles Ansip. Peamisena nimetas peaminister tulumaksumäära alandamist, mis on hädavajalik selleks, et Eesti püsiks konkurentsis.

Ansipi sõnul on Reformierakonnal olemas selge kava, kuidas edasi minna ja oma eesmärke saavutada. „Me läheme neid valimisi võitma,” ütles ta.

Varakult alustatud valimiskampaaniat kommenteerides ütles Ansip järgmist: „See on täiesti loomulik, et liidererakond ütleb välja omad seisukohad, omad eesmärgid võimalikult varakult, et teised saaksid ka nende eesmärkidega arvestada ja kui nad soovivad, siis ka diskuteerida nende üle.”

Võimalikest tulevastest koalitsioonipartneritest rääkides ei välistanud ta ühtegi võimalust. „Reformierakond läheb koalitsiooni nende erakondadega, kellega ühisosa on kõige suurem, kellega koos Reformierakond saab oma eesmärke kõige suuremas ulatuses realiseerida. "Meie jaoks ei ole selliseid erakondi, kellega me välistaksime absoluutselt koostöö,” teatas Ansip.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. November 2006, 20:51
Otsi:

Ava täpsem otsing