Gräzin: Washingtonis oleks olnud lihtne teha atentaat USA presidendile

23. november 2006, 13:55

Riigikogu liige ja advokaat Igor Gräzin
töötas kaks aastat tagasi Washingtonis ning ta väidab, et USA valitsus pingutab
praegu president George W. Bushi turvameetmetega üle.

"Bushi ja tema meeskonna viimase aja käitumine omandab paranoilised jooned. Olin kaks aastat tagasi Washintonis ja nägin pealt, kuidas Bush majast mööda jalutas. Turvameetmed olid seal hullumeelsed. Kõik oli äärmiselt ülepingutatud ja ebaefektiivne. Polnud midagi lihtsamat, kui atendaat presidendile," märkis Gräzin.

Tema sõnul on seda kõike vaja vaid aruande jaoks, sest tänapäeval ei ole turvaline ükski turvasüsteem. "Kogu seda turvamist on vaja aruandluse jaoks. Juhuks, kui miskit peaks juhtuma, saaksid kõik öelda, et me tegime kõik, mis oli meie võimuses," lisas Gräzin.

"Minu advokaadi tööd see ei sega, sest enamuse ajast viibin siiski Riigikogus. Kuid tean, et Rävala pst kontoritele on seatud liikumispiirangud," kommenteeris Gräzin USA presidendiga seotud ümberkorraldusi Eestis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2006, 12:03
Otsi:

Ava täpsem otsing