Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.
Ants Vasar: Tallinna südalinnas napib häid söögikohti
Viru Keskuse juhatuse liikme Ants Vasara
sõnul napib Tallinna südalinnas hea teeninduse ja mõõduka hinnatasemega
toitlustuskohti.
Viru Keskuses saab Eesti suurima toidukoha, teatas ettevõte. "Avatav kompleks peaks selle tühimiku täitmisele oluliselt kaasa aitama," märkis Vasar. Ta tõi välja, et nüüdsest on külastajail võimalus keskuses senisest pikemalt aega veeta. "Kui kauplused suletakse kell üheksa, siis avatav toitlustuskompleks on avatud märksa kauem," lisas Vasar.
Neljast eri stiilis toidukohast koosnevasse kompleksi investeeriti enam kui 10 miljonit krooni ning see mahutab korraga 300 inimest.
Uue kompleksi juhataja Kaido Kolgi sõnul on tegemist teadaolevalt Eesti suurima kaubanduskeskuses asuva toidukohaga. "Siia mahub korraga enam kui 300 külastajat ning päevas soovime teenindada enam kui 1000 klienti," hindas Kolk.
700 m² üldpinnaga toidukoht ühendab baari Wunderbar, pannikoogirestorani BannCook, lounge´i Air ja take-away PalliBox, ruumides asub ka laste mängunurk.
Uue kompleksi ehitust alustati käesoleva aasta mais ning selle maksumuseks on ca 10 miljonit krooni. Viru Keskus koondab 100 kauplust, söögikohta ja teenindust. Keskust külastab igapäevaselt üle 33 000 inimese ning see on kujunenud oluliseks kohtumispaigaks ja vaba aja veetmise kohaks. Viru Keskus prognoosib 2006. aasta käibeks ca 1,7 miljardit krooni ning külastajate arvuks ca 12 miljoni inimest.