Üks küsimus: Mis võiks olla Patarei vanglas?

ÄP 11. detsember 2006, 00:00

Marek Reinaas, Zavod BBDO juht
Minu arvates ilma avaliku rahata ei ole võimalik Patarei hooneid kasutusele võtta nii, et see oleks parimal moel avalikkuse huvides. Kunstiakadeemia Patarei vanglasse kolimise projekt oli väga mõistlik - nendesse hoonetesse sobinuks õppehooned suurepäraselt. Miks ei võiks Patareis olla Läänemere maade innovatsioonihariduse meka? Eesti võiks koostöös Läänemere naabritega luua innovatsiooniülikooli, kus erialadeks uued tehnoloogiad, tuleviku meedia ja kommunikatsioon ning miks mitte ka uus alternatiivne meediakunst.

Kristian Taska, ettevõtja
Ma küll täpselt ei tea selle hoone võimalusi, aga hädasti-hädasti-hädasti oleks vaja ruume filmide näitamiseks. Muidugi Sakala keskuse ümber puhkenud sekelduste taustal ei julge kinokeskuse mõtet üles võttagi. Praegu on Tallinnas ju teatreid rohkem kui kinosid, Plaza on ja Sõprus, Kosmos näitab juba teise ringi filme. Mere ääre peaks kindlasti inimestele avama.

Urmas Laur, kinnisvaraärimees
Sinna kunstiakadeemia teha pole üldse halb idee. Huvitav ajalooline ehitis huvitaval kohal - ka mujal maailmas on sellistes ruumides õppeasutusi. Kortereid või ärimaja ma küll sellele kohale ei ehitaks ja ka mingi ministeeriumi sinna kolimine pole mõistlik mõte.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing