14. detsember 2006 kell 6:53

Hannes Rumm saatis ametnikele naisteajakirja tellimise reklaami

Tallinna linnavalitsuse töötajad said sotsiaaldemokraadist poliitikult Hannes Rummilt elektronkirja üleskutsega tellida naisteajakiri Cosmopolitan.

Tegelikult tegi Rummi palgatud reklaamiagentuur näpuvea, sest e-kirjaga pidi välja minema muu tekst, kirjutas SL Õhtuleht.

Hannes Rummi erakondlikult meiliaadressilt saadetud kirjas avanes noore neiuga reklaamkuulutus, kus loetletakse kolm põhjust, miks tuleks tellida Cosmo (ajakiri Cosmopolitan). Kirjas olev reklaam lubab ajakirja 23% odavamalt, kui ostes, ja kinnitab, et tellija võib võita luksusliku puhkusepaketi, vahuveini ja seksika üllatuskingituse.

Elektronkirja saajad imestasid, et Tallinna volikogu liige ja sotside fraktsiooni aseesimees Hannes Rumm on jätnud poliitika ja hakanud ajakirja Cosmopolitan reklaamiagendiks. Rumm omakorda oli üllatunud, kui kuulis, et keegi tõesti usub tema seotust naisteajakirjaga.

Hetkel kuum