10. aprill 2007 kell 5:54

Parimad töötajad saavad järjest suuremaid auhindu

Parimad töötajad saadetakse Türki puhkama või antakse firmavärvides auto kasutusõigus.

Firmade hea käekäik ja vajadus töötajaid hoida annab võimaluse parimatele töötajatele anda järjest ahvatlevamaid auhindu, kirjutas Eesti Päevaleht.

Kullerfirma DPD Eesti kolmandik töötajaid sõidab eelmise aasta hea töö eest aprilli lõpul Türki puhkama.

“Meil kinnisvara ega muud vara eriti polegi. Inimesed ongi meie kõige suurem väärtus,” põhjendab otsust DPD Eesti tegevjuht Tarmo Tael. Kui juhtkond võistlusest teada andis, reageerisid töötajad sellele väga üllatunult, sest reisi ei osanud keegi auhinnaks oodata.

Falck Eesti personalidirektori Eela Velströmi sõnul valitakse neil igas kvartalis parim turvamees, juhtimiskeskuse operaator jne. Eelmistel aastatel on aasta parim Falcki töötaja näiteks saanud õiguse aasta otsa kasutada firma logodega autot või on sõitnud kaaslasega välisreisile.

Hetkel kuum