5 juuni 2007

Maripuu viib meedikud teatrisse

Sotsiaalminister Maret Maripuu kutsub Estonia teatrisse vastuvõtule meedikud, kes aitasid aprilli lõpu rahutustes kannatada saanud inimesi.

„Tahaksin veelkord tänada meie kiirabibrigaade, arste, Eesti Punase Risti inimesi, omaalgatuslikult abi pakkunud Tallinna koduõdesid ning hädaabitelefonidel töötavaid inimesi, kes tegid oma tööd väga rasketes tingimustes. Kuigi Punase risti sümbol tähendab erapooletust, siis märatsevad kambad ei austanud meedikuid - kiirabi visati kividega ning poeakende kõrval lõhuti ka apteeke," ütles minister.

Tänusõnad ütleb minister ka rahvusooperile Estonia, kes on olnud suureks abiks meditsiinitöötajatele tänuürituse korraldamisel, kirjutas SL Õhtuleht. Vastuvõtul osalejad saavad võimaluse vaadata tasuta Eino Tambergi romantilist ooperit „Cyrano de Bergerac".

Vastuvõtule on kutsutud üle saja arsti, kiirabitöötaja ja vabatahtlikku.

Hetkel kuum