Eleri Lopp • 4. september 2007
Jaga lugu:

Kihutamine jättis riigikogulase loast ilma

"Nimelt oli natuke kiire ja parajasti tegin ka möödasõitu," ütles Jõgi kiiruseületamise põhjenduseks. Riigikogulane kihutas Valga poole tööalasele kohtumisele. Jõgi tunnistas, et kihutamist ei tule tihti ette, kui, siis hajameelsusest.

Trahv ei olnud Jõgile ei suur ega väike. "Omad vitsad on kõige valusamad," ütles Jõgi.

Jõgi usub, et olukord liikluses on paremaks läinud. Samuti kiitis Jõgi poliitikuna politsei tegevust. "Liikluses peab olema triksis-traksis," ütles ta.

Vaid päev varem, esmaspäeval, saatis majandusministeerium kooskõlastusringile programmi, mille eesmärgiks on liiklussurmade vähendamine. Majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Partsi sõnul on olukord liikluses kurb. Sellel aastal toimunud liiklusõnnetuste arv ning nendes hukkunud ja vigastatud inimeste arv ületab suurelt möödunud aastate tasemeid. 2007. aasta 7 kuuga on liikluses hukkunud juba 12 inimest rohkem kui 2006. aastal ning vigastada on saanud 208 inimest rohkem võrreldes möödunud aastaga. Augustis sai liikluses surma 31 inimest.

Jaga lugu:
Hetkel kuum