Suurepäraselt kirev valik

Christel Karits 14. september 2007, 00:00

Rääkisin just äsja kolleegiga, kes soovitas mul lõpetada jutu sügishooaja planeerimisest ning kultuurilistest tippsündmustest ja minna lihtsalt metsa. Sõna otseses mõttes puu tagant seeni otsima. Kindla peale soovitus, mis garanteerib pea alati hea enesetunde.

Nüüd siis aga ikkagi saabuva hooaja planeerimisest. Tänane Puhkepäev peaks mõtteainet andma ning aitama sihte selgemaks teha.

Eesti Kontsert alustab uut hooaega ning loodetavasti ei ole kõik pääsmed sügistalvistele tippsündmustele sooduskampaania korras ära ostetud. Ei tasu lasta end hirmutada teles nähtud mitmesajameetristest järjekordadest kassaluugi taga. Pileteid peaks veel jaguma ning valik on tõepoolest väga mitmekesine.

Ka teatritelt on oodata kirevat programmi. Pärnu Endla alustas eile oma eksperimendiga "Kajaka" teemadel, Rakvere teater tuleb täna välja oma "Cyrano de Bergerac'iga" ja nii edasi ja nii edasi. Eesti teater liigub tõusuteed, nii et kas või kuus korra draamakunstile pühenduda ei oleks liiast.

Ja nüüd veel Eesti filmist, mis toob juba pea iga kuu mõnelt festivalilt rõõmusõnumeid.

Võtke aeg ja minge "Sügisballi" vaatama. Julgen kõhklusteta soovitada. Ühtpidi masendav, kuid teisalt täis ülitabavat musta huumorit.

Pead ei pane valutama, kuid mõtlemisainet annab mitmeks ajaks.

Äkki saab mõned vaatedki ümber hinnatud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing