Nordea: võrdlusindeksid on arvutatud ilma dividendideta

Agnes Ojala 02. jaanuar 2008, 16:42

Nordea Eesti investeerimistoodete müügijuhi
Jürgen Rehemägi sõnul on pangal ka siin fondide tootlust näidates kasutusel ilma
dividendideta indeksid.

„Võrdlusindeksid on siiski arvutatud ilma dividendideta. Nordea Pank vahendab Eestis Nordea 1, SICAV investeerimisfonde, mida haldab Luxembourgis asuv Nordea Investment Funds S.A. Võrdlusindeksid on valitud fondihaldusettevõtte poolt ja on igal pool, olenemata riigist, kus fonde turustatakse, ühesugused,“ selgitas Rehemägi.

Rootsi press kirjutas täna, et osa sealsetest pankadest kasutavad fondide tootluse iseloomustamisel dividende mitte arvestavaid indekseid, mis näitavad fonde paremas valguses, olles nii kliente eksitavad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. January 2008, 16:31
Otsi:

Ava täpsem otsing