Börsikommentaar: Rootsis börsilangus

15. jaanuar 2008, 14:47

Stockholmi börsil on täna sarnaselt muule
Euroopale languspäev.

Rootsi peamine aktsiaindeks langes kella 14:34ks kaks protsenti, 987,9 punktini.

UBSi analüütikud langetasid Electroluxi aktsiale antud hinnasihti 32 protsendi võrra 75 Rootsi kroonini. Ettevõtte kasum võib kahel aastal langeda ning kulude kärpimisele vaatamata on ülimalt tõenäoline, et Electrolux ei suuda tööstusharus keskmisest paremat kasumimarginaali. Analüütikud soovitavad aktsia müüa. Electroluxi aktsia hind langes 3,2 protsenti, 92 Rootsi kroonini.

West Siberian Resources aktsia hind hüppas Stockholmi börsil 5,7 protsenti, 5,60 Rootsi kroonini. Vene naftakompanii liitub Alliance Oiliga luues naftatootmise ja rafineerimise tehase, mille varade väärtus ulatub 2,5 miljardi dollarini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. January 2008, 14:47
Otsi:

Ava täpsem otsing