Rahandusminister: arvestame kehva maksulaekumisega

17. jaanuar 2008, 18:38

Rahandusminister Ivari Padar ütles täna, et
ministeerium on arvestanud riigieelarvesse plaanitust kehvema maksulaekumisega
selle aasta jaanuaris ja veebruaris.

"Täna me veel ei tea, millised tulevad täpsed jaanuari-veebruari laekumised," vastas Padar aripaev.ee palvele kommenteerida lähikuude käibe-, sotsiaal- ja üksikisiku tulumaksu laekumist ning selle vastavust tänavuse riigieelarvega.

"Oleme aga arvestanud sellega, et 2008. aasta käibemaksu ja sotsiaalmaksu laekumine võivad jääda tagasihoidlikumaks kui eelarves planeeritud. Seetõttu plaanisime eelarve ka piisavalt suure ülejäägiga," lisas minister.

2008. aasta valitsussektori eelarve ülejäägiks on kavandatud 1,3 protsenti SKPst ehk 3,6 miljardit krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. July 2008, 14:15
Otsi:

Ava täpsem otsing