Viru hotelli uus juht on Anu Soosaar

Annika Matson 03. märts 2008, 10:20

Eesti suurima hotelli Sokos Hotel Viru
tegevjuhina asus tööle Anu Soosaar.

Soosaar on esimene eestlasest tegevjuht hotelli erastamisjärgsel perioodil ning üheksas tegevjuht hotelli ajaloos, teatas ettevõte. "Viru Hotell on elav legend Tallinna hotelliturul," kommenteeris Soosaar. Ta lisas, et kuigi olukord turismiteenindussektoris on äärmiselt konkurentsitihe, kuulub Sokos Hotel Viru oma 36aastase ärikogemusega turuliidrite hulka. Soosaar alustas hotellis 11 aastat tagasi turundusassistendina. Viimased 10 aastat on ta töötanud majutusjuhina.

AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, kes tegutseb Sokos Hotel Viru kaubamärgi all. Hotellis on 516 numbrituba, konverentsikeskus, restoranimaailm, ööklubi, ilukeskus ja saunad. 2008. aasta maikuus täitub hotellil 36. tegutsemisaasta.

Sokos Hotel Viru on Eesti suurim hotell, kus eelmisel aastal ööbis 190 000 inimest. Veebruari lõpu seisuga töötab ettevõttes 237 inimest.

Prisma Peremarketid ja Sokos Hotel Viru on Soome kontserni SOK tütarettevõtted Eestis. SOK annab Eestis tööd pea 1000 inimesele. Lisaks Soomele ja Eestile tegutseb SOK ka Lätis, Leedus ja Venemaal.

Rahvusvahelise S-Grupi tegevusvaldkondadeks on toidukaubandus, bensiini- ja teenindusjaamad, kaubamajad, hotellindus, autode ja autokaupade müük ning aiandus- ja põllumajandustooted. Tuntumatest brändidest kuuluvad S-Grupile Prisma, Sokos Hotel, S-Market, Alepa, Sale, ABC!, Sokos, Holiday Club ja Agrimarket.

S-Grupp hõlmab 22 piirkondlikku ühistut ning annab tööd 36 000 inimesele. Kogu grupi jaemüük ulatus möödunud aastal 164,5 miljardit kroonini.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. March 2008, 11:05
Otsi:

Ava täpsem otsing