FDI: Tallinnal on Madridist suurem potentsiaal

11. märts 2008, 19:34

Ajakirja Foreign Direct Investment (Fdi)
Euroopa tulevikulinnade edetabelit juhib juba mitmendat aastat järjest London.
Tallinn asub Fdi 50 parima linna edetabelis 11. kohal pärast Manchesteri ja enne
Madridi.

Lähimatel aastatel säilitab London oma liidripositsiooni. PricewaterhouseCoopersi hinnangul on 2020. aastaks Londoni SKP 708 miljonit dollarit, mis 15% võrra ületab atraktiivsuse nimekirjas teisele reale tulnud Pariisi.

10 suurima majanduspotentsiaaliga linna edetabelis on Tallinn on 2. kohal, jäädes alla Luksemburgile. Riia on 9. kohal, kohe pärast Vilniust (8. koht). Lisaks sellele võib Eesti pealinna leida Euroopa parimate linnade edetabelist 3. kohalt ning 9. kohalt kümne parima rentaablusega linna pingereast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
13. September 2008, 19:14
Otsi:

Ava täpsem otsing