Eesti liisinguturule jõudis ka Euroopas suur UniCredit Leasing

Agnes Ojala 12. märts 2008, 11:25

Eesti liisinguturule on lisandunud uus
osaline: rahvusvahelise firma UniCredit Leasing haru.

UniCredit Leasing Eesti Filiaal on UniCredit Bank ASi ja UniCredit Leasing grupi tütarettevõte, teatas ettevõte.

Avades Tallinnas harukontori, mis registreeriti ametlikult 10. detsembril 2007. aastal, jätkab UniCredit Leasing oma juhtpositsiooni edendamist Euroopa turgudel.

UniCredit Leasing harukontor Eestis, nagu ka teistes Euroopa riikides, spetsialiseerub tööstustehnoloogia ja –seadmete finantseerimisele ning pakub lisaks sellele kaubatransporti ja autoliisingut, samuti abiteenuste kindlustust.

UniCredit Leasing on UniCredit Bank ASi ja UniCredit Leasing grupi tütarettevõte. Hetkel on UniCredit Group Euroopa juhtiv liisingugrupp, mis töötab 23 riigis. Sellel on 9000 haru, mis teenindavad üle 40 miljoni kliendi. UniCredit Leasing on spetsialiseerunud sõidukite, seadmete ja kinnisvara finantseerimisele, pakkudes mitmeid lisateenuseid, nagu kindlustus, ehitus ja autopargi haldus.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
12. March 2008, 11:23
Otsi:

Ava täpsem otsing