UniCredit Leasing laieneb Eestisse

Mariliis Pinn 08. jaanuar 2008, 15:50

UniCredit Leasingu Eesti filiaali
juhataja Pille Parindi sõnul on UniCredit Leasing Eestisse ja Leetu laienemas.

„UniCrediti pangakontorid Eestis juba on, kuid liisingettevõte tegutses Baltimaades seni veel ainult Lätis. Nüüd on plaanis ka Leedus ja Eestis kontorid avada,“ selgitas Parind aripaev.ee-le.

Parindi sõnul laieneb UniCredit Euroopas sinna, kus neid veel ei ole. „Üleeuroopalise ettevõttejaoks on oluline olla igas riigis,“ selgitas ta.

UniCredit Leasing tegutseb 16 Euroopa riigis, olles suurima bilansimahuga Euroopa liisingupakkuja. „Me ei pea Eesti turgu lihtsaks,“ ütles juhataja. Parindi sõnul ei plaani nad kindlasti kohe turuliidri kohale pretendeerida, kuid seatud eesmärke ei soovi ta avaldada.

„Liising on lihtne toode, millega finantseeritavate asjade nimekiri on piiratud ja jalgratast me leiutada ei kavatse,“ selgitas ta. Küll aga ei plaanita jõuga sõiduautode liisinguturule murda. „Plaanime rohkem finantseerida tööstuslike mehhanismide ja tõsteseadmete ostmist. Kuid kindlasti finantseerime ka sõiduautode ostmist, sest ükski liisingfirma ei saaks sõiduautode ostu mitte finantseerida,“ lisas ta.

„Peame kõiki Eestis tegutsevaid liisingfirmasid oma konkurentideks. Autode liisingturg on täis, aga seadmete liisinguturul on veel ühele ettevõttele ruumi,“ hindas Parind konkurentsisituatsiooni.

Hetkel sisustab UniCredit Leasingu Eesti filiaali juhataja Pille Parind ettevõttele Rotermanni kvartalis kontorit ja värbab meeskonda. „Kontori loodame klientidele avada veebruari kuus. Suurim väljakutse on meeskonna kokkupanek, aga MPS Eestile, kes värbamisega tegeleb, on töökuulutuste põhjal palju positiivset tagasisidet tulnud,“ oli Parind optimistlik.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. January 2008, 15:50
Otsi:

Ava täpsem otsing