7. mai 2008 • 1 min
Jaga lugu:

Estravel: kalleim meie korraldatud privaatreis maksis üle miljoni

Estraveli tegevjuhi Anne Samliku sõnul maksis kalleim nende korraldatud privaatreis üle miljoni krooni.

Kõige kallim erareis, mille Estravel on korraldanud, maksis kokku üle miljoni krooni. “Privaatreiside puhul on olnud kaks suunda. Üks reis oli Jaapanisse, selle maksumus oli üle miljoni krooni. Ja teine oli ühe inimese juubelisünnipäev välismaal,” märkis Samlik. Mõlemad olid Eesti elanikud.

Kas Eestlased huvituvad eksklusiivsematest kruiisireisidest? “See trend on täiesti olemas. Neil, kellele on raha, nemad valivad eksklusiivsemad asjad. Kel pole nii suur sissetulek, valivad teised asjad,” märkis Samlik ning lisas, et kogu Euroopas on kruiisiturism kõige kiiremini kasvav haru.

Jaga lugu:
Seotud lood
Kõik seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt