Estravel: kalleim meie korraldatud privaatreis maksis üle miljoni

07. mai 2008, 16:16

Estraveli tegevjuhi Anne Samliku sõnul
maksis kalleim nende korraldatud privaatreis üle miljoni krooni.

Kõige kallim erareis, mille Estravel on korraldanud, maksis kokku üle miljoni krooni. “Privaatreiside puhul on olnud kaks suunda. Üks reis oli Jaapanisse, selle maksumus oli üle miljoni krooni. Ja teine oli ühe inimese juubelisünnipäev välismaal,” märkis Samlik. Mõlemad olid Eesti elanikud.

Kas Eestlased huvituvad eksklusiivsematest kruiisireisidest? “See trend on täiesti olemas. Neil, kellele on raha, nemad valivad eksklusiivsemad asjad. Kel pole nii suur sissetulek, valivad teised asjad,” märkis Samlik ning lisas, et kogu Euroopas on kruiisiturism kõige kiiremini kasvav haru.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2009, 14:27

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing