Parts: Keila väikeettevõtluse areng on nõrk

Hille Tressum 20. mai 2008, 09:56

Majandus- ja
kommunikatsiooniminister Juhan Parts külastas möödunud nädalal Keilat,
et vaadata üle ettevõtluse areng ning kohtuda linnarahvaga. Linn jättis
ministrile kauni mulje, aga ettevõtlusega Parts rahule ei jäänud.

"Keila linnal, millel on tugev potentsiaal, on väikeettevõtluse areng nõrk. Miks see nii on, ei saanud ma linnajuhtide jutust aru," kurjustas minister Parts.

Parts külastas möödunud nädala neljapäeval Keilat, et vaadata üle ettevõtluse ja linna areng. Linnaga jäi minister rahule, kuid väikeettevõtluse arenguga tuli linnajuhtidega kurjustada, kirjutas Harju elu.

Partsi arvates on 10 000 elanikuga linnas liiga palju pendelrännet. "10 000 elanikuga linnas peaks olema enam ettevõtlusalaseid nn väikeseid pärle ja nende teket peaks linnavõim igati soodustama," arvas Parts.

Positiivsena märkis minister linna suurte, ekspordivõimeliste ettevõtete arengut. Arusaamatuks jäi ministrile, mis toimub Keila haiglaga. Millised on haigla arendussuunad ning kes ja kuidas nende üle otsustab.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. May 2008, 13:24
Otsi:

Ava täpsem otsing