BIG maksab 8% intressi

Annika Matson 29. mai 2008, 12:13

Balti Investeeringute Grupi Pank (BIG)
otsustas jätkata juunist 2008 üheaastase perioodiga tähtajalistele
kroonihoiustele 8%-lise aastaintressi pakkumist.

Maikuu lõpuni pakkus BIG kõrge tootlusega tähtajalisi hoiuseid säästmist propageeriva kampaania raames. Alates 1. juunist otsustas BIGi juhatus tõsta intressi 8%-le ka panga tavahinnakirjas, teatas pank.

BIGi juhatuse liikme Kaido Saare sõnul näitas kampaania, et sarnaste tingimustega hoiuse järele on klientide poolt suur nõudlus ning tulemused ületasid BIGi ootusi. "Tavatasemest 2-3 protsendipunkti võrra kõrgem tootlus kasvatas meie turuosa eraisikute kuuekuulise ja pikema hoiuperioodiga kroonihoiuste segmendis varasemalt 2-lt protsendilt 4%-ni. Meie eesmärk on edaspidi antud turuosa veelgi suurendada," rääkis Saar.

8%-line intress kehtib üheaastase perioodiga tähtajalistele kroonihoiustele alates hoiusummast 5000 krooni. Eurohoiustele kehtib 7%-line intress alates hoiusummast 10 000 eurot. Hoiustaja ei pea olema eelnevalt BIGi klient ega avama BIGis arveldusarvet – pakkumine kehtib kõigile.

Tähtajalise hoiuse intress on tulumaksuvaba.

2007. aasta lõpu seisuga andis BIG tööd 494 inimesele, ettevõttel oli kolmes Balti riigis kokku 38 esindust. BIGi võlakirjad on noteeritud Tallinna ja Stockholmi börsil.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. July 2008, 15:51
Otsi:

Ava täpsem otsing