Laugus: suuremate reiside toimumise võiks otsustada lapsevanemad

10. juuni 2008, 12:46

Klassiekskursioonide korraldamisel tasub
Uus Maa juhi Jaanus Lauguse sõnul jälgida, et kõik saaksid sellest osa ja
kallimate välisreiside toimumise üle võiksid otsustada
lapsevanemad koosolekutel.

„Oma lapsed on veel liiga väikesed ja klassiekskursioonidel ei käi, aga taktitunnet võiks selles asja hoida küll,“ ütles Uus Maa Kinnisvarabüroo tegevdirektor ning lisas: „Tasub jälgida, et kõik saaks klassiekskursiooni endale lubada, suuremate reiside toimumise üle võiks otsustada lastevanemate koosolekul.“

Küsimusele, kas oleks olulisem eelkõige käia läbi Eestimaa ja siis suunduda välisriikidesse, vastas Laugus, et suhtub välisreisidesse kindlasti positiivselt. „Kas just kõik peaks olema välismaale, Eestit võiks ka tunda.“

Samas rõhutas tegevdirektor, et kõige tähtsam on kvaliteet. „Pigem paar head reisi kui palju vähemplaneeritud reise.“ Klassiekskursioon tekitab lastes ühtsustunnet, kui nad seda koos teha saavad, rõhutas Jaanus Laugus reisidel osalemise tähtsust väikesele inimesele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. June 2008, 14:35
Otsi:

Ava täpsem otsing