Puls müüb Pärnu tootmishooned 25 miljoniga

12. juuni 2008, 10:56

Pärnu õlletootjale Puls Brewery AS, kes
märtsis avalikustas oma kolimisplaanid, pani 25 miljoni Eesti krooniga
müüki kinnistu koos tootmishoonetega Pärnu jõe ääres.

LVM Kinnisvara kodulehel olevast kuulutusest saab teada, et tegemist on 13 693 m² krundiga, millel seisab 15 tootmishoonet.

Pulsi tootmishooned asuvad Pärnu kesklinnas Suur-Jõe tänaval. „Kompleks on Pärnus väga palju aastaid olnud ja see pakub kindlasti huvi hoopis teise funktsiooniga ettevõtetele kui tootmine,“ iseloomustas LVM Kinnisvara juhatuse liige Ingmar Saksing jõevaatega kinnisvaraobjekti.

Märtsis ütles Puls Brewery tegevjuht Meelis Pihel aripaev.ee-le, et Pulsi tootmine Pärnus lõpetatakse enne suve või isegi kevadel ning kolitakse Haljalasse. „Siin on tootmine suhteliselt kulukas,“ põhjendas Pihel Pärnust lahkumist.


Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. August 2008, 17:11
Otsi:

Ava täpsem otsing