Novatoursi asus tüürima Eero Vanaale

09. juuli 2008, 11:04

Reisikorraldaja Novatours uueks juhatuse
liikmeks ning tegevjuhiks sai sel nädalal Eero Vanaale, koos sellega kasvas
ettevõte juhtkond neljaliikmeliseks.

Eesti juhtiva reisikorraldaja laiendatud juhatusse kuuluvad lisaks Vanaalele ettevõtte endine tegevjuht Merike Aspe, kes hakkab täitma müügidirektori kohustusi. Juhatusse kuuluvad ka toote ja agendimüügi osakonna juhataja Tatjana Boitsova ning juhatuse esimees Rytis Šumakaris, teatas ettevõte.

Firma uue tegevjuhi sõnul panustab Novatours Eesti senisest rohkem müügiosakonna tegevuse arendamisele. „Majandusolukord nii Eestis kui ka mujal Euroopas viitab sellele, et tootearendusest ja müügist saavad pea iga ettevõte prioriteedid“, ütles ta.

Tartu Ülikooli avaliku halduse eriala lõpetanud Eero Vanaale töötas mullu Novatoursis müügi- ning arendusjuhina. Enne Novatoursi siirdumist töötas ta KPMG Baltics AS-is auditi konsultandina.

Nelja aastaga on Novatours kasvatanud oma käivet 49 mln kroonist 333 mln kroonini. Novaturas grupi käive Baltimaades ületas 2007 aastal 104 mln eurot ehk 1,6 mlrd krooni. Kokku teenindasid Novatoursi ettevõtted mullu 180 000 reisijat.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. August 2008, 10:44
Otsi:

Ava täpsem otsing