Novatours sai uue juhi

Hille Tressum 03. märts 2008, 16:11

Reisikorraldaja Novatours Eesti juhtimise
võttis sel nädalal üle ettevõte senine kommertsdirektor Merike Aspe.

Senine tegevjuht Raimondas Useckas asus juhtima Novaturas grupi uut tütarettevõtet Rumeenias, teatas ettevõte.

Värske juht Merike Aspe tõdeb, et firma juhtimisega kaasnevad suured väljakutsed, sest tegu ei ole enam ammu tagasihoidliku käibega reisikorraldaja, vaid Eesti tšarterturismi turuliidriga.

"Ma olen olnud Novatoursiga selle Eestisse tulekust saadik ja mäletan väga hästi meie esimesi koosolekuid ja julgeid tulevikuplaane, mis tol hetkel võisid nii mõnelegi tunduda ebareaalsetena. Kuid me suutsime vähem kui aastaga oma unistused ellu viia ja kasvada oma ärisektori lipulaevaks," sõnas Aspe.

Nelja aastaga on Novatours kasvatanud oma käivet 49 mln kroonist 333 mln kroonini. Aspe sõnul jätkub Novatours Eesti progressiivne kasvutrend ka käesoleval aastal.

"Vaatamata aina tihedamaks muutuvale konkurentsile ja nõrgemate tegijate horisondilt kadumisele, jätkab turismiturg Eestis oma aktiivset kasvu ka tänavu. Sel aastal plaanib Novatours kasvatada käivet 450 mln kroonini ning suurendada klientide arvu kuni 55 000 reisijani. Antud hetkel pakume oma klientidele 16 erinevat sihtkohta, mis on kohaliku tšarterturismi ajaloo suurim sihtkohtade arv väljalennuga otse Tallinnast," sõnas Aspe

Novatours Eesti senine tegevjuht Raimondas Useckas asus käesoleval nädalal juhtima Novaturas grupi uut tütarettevõtet Rumeenias.

Värske tegevjuht Merike Aspe tegutseb Eesti turismiäris juba 11 aastat. Ta alustas karjääri 1997 aastal reisikorraldusfirmas Wris Tours reisikonsultandina ning töötas ennast üles ettevõte tootejuhiks. Aastatel 2003 - 2004 töötas Aspe reisibüroos Cassandra tootejuhina ning 2004 aasta alguses alustas koos Leedu kolleegidega Novatoursi ettevõtmisi Eesti turul.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. July 2008, 11:01
Otsi:

Ava täpsem otsing