Ida-Ukrainas evakueeriti tuhandeid inimesi

28. august 2008, 15:22

Tulekahju poolt põhjustatud laskemoonalao
plahvatuse tõttu evakueeriti Ida-Ukrainas oma kodudest umbes 6500 inimest.

Harkivi piirkonnas Lozova linna lähedal asuvas laos süttis tulekahju ja umbes kell 16.15 plahvatas laskemoon. Kolme kilomeetri raadiuses plahvatuskohast evakueeriti kõik inimesed, õnneks ühestki surmajuhtumist ei ole teatatud. Plahvatused jätkusid ka täna kui valitsuse liikmed külastasid Lozova linna, kirjutas Bloobmerg.

Eelnevalt on Ukrainas ka olnud samasugune juhtum kui 2004. aasta mais puhkenud kahenädalase tulekahju tõttu plahvatas riigi kaguosas Novobohdanivka külas relvaladu. Siis hukkus vähemalt viis inimest ning kahjusid hinnati ligikaudu 5 miljardi krooni kanti. Siis sai tulekahju valitsusallikate teatel alguse sigarette suitsetanud ajateenijast.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. September 2008, 12:04
Otsi:

Ava täpsem otsing